CRHS bestaat alweer 4 jaar

Het team van CRHS bestaat alweer 4 jaar en heeft hard gewerkt aan mooie en uitdagende projecten, waarbij in juni het nieuwe kantoor aan de Asterweg in Amsterdam Noord is geopend. De projecten heeft CRHS de afgelopen periode gerealiseerd in nauwe samenwerking met jullie en inmiddels is het team weer volop werkzaam aan nieuwe opdrachten voor bestaande maar ook veel nieuwe opdrachtgevers. 

Zeker in deze drukke markt is het belangrijk om aan jullie een kleine greep van onze afgeronde en lopende projecten te kunnen toelichten.

Het einde van 2017 is reeds in zicht maar wij zijn voorbereid om jullie in 2018 onze toegewijde en service gerichte dienstverlening te kunnen blijven bieden.

Uiteraard worden andere projecten belicht op onze website, www.crhs.nl en wil je meer weten over onze projecten of mogelijkheden, een bezoek op locatie of kantoor met toelichting behoort altijd tot de mogelijkheden.
 
#2018herewecome!
 
Het team van CRHS,
David Fictoor, Albert Bos, Maarten Lemmens & Remco Spigt

HOFHOUSE DEN HAAG

Het Hofhouse is open, 12 juni 2017 is deze nieuwe unieke horeca locatie in Den Haag geopend en vrijdag 27 oktober 2017 is het gehele gebouw Rijnstraat 8 geopend voor de pers. ISS Integrated Facility Services heeft vorig jaar september CRHS de opdracht gegund voor het project management voor de realisatie van het Hofhouse. Lees hieronder verder...

EXKI UTRECHT

Heel mooi om onze opdrachtgevers te zien groeien, na Exki Den Haag en Exki Amsterdam is per 9 oktober jl. Exki Utrecht geopend. Exki is een Belgische franchiseformule met momenteel veel vestigingen in België en Frankrijk. Lees hieronder verder...

STAYOKAY UPGRADING

Inmiddels zijn de voorbereidende werkzaamheden gestart voor de renovatie van Stayokay Terschelling, Dordrecht-Biesbosch en Den Haag. CRHS verzorgt in opdracht van Stayokay en NJHC Beheer het project management voor de renovatie van deze locaties. Lees hieronder verder...

SYNGENTA ENKHUIZEN

CRHS heeft in februari 2017 de opdracht ontvangen van Syngenta Seeds voor de directievoering van het nieuwe Technology Centre. Syngenta werkt aan een totaal masterplan om de huidige site in Enkhuizen te laten voldoen aan alle nieuwe vereisten voor de business. Lees hieronder verder...

HOFHOUSE DEN HAAG
Het Hofhouse is open, 12 juni 2017 is deze nieuwe unieke horeca locatie in Den Haag geopend en vrijdag 27 oktober 2017 is het gehele gebouw Rijnstraat 8 geopend voor de pers. ISS Integrated Facility Services heeft vorig jaar september CRHS de opdracht gegund voor het project management voor de realisatie van het Hofhouse. 

In samenwerking met ISS, architect OMA en CRHS is de Tenderfase afgerond en zijn de werkzaamheden in Januari 2017 gestart. Het Hofhouse is onderdeel van PPS Project Rijnstraat 8 Den Haag, een samenwerking tussen BAM/ISS en OMA. Het totale oppervlak van dit project bedraagt 100.000m2 en het Hofhouse heeft met 1000m2 een prominente locatie in de plint van het gebouw. 

In het Hofhouse zijn 6 food outlets, 2 pop-ups en een grote bar gerealiseerd, een uniek concept qua design en opzet dat geexploiteerd wordt door ISS. Installatietechnisch is het project geengineerd door Valstar & Simonis en uitgevoerd door Roodenburg Installatietechniek. Het interieur is voor het merendeel uitgevoerd door Intos en de prominente plantenbakken zijn geplaatst door Mostert & De Winter. 

Meerdere andere aannemers en leveranciers hebben meegewerkt aan de realisatie van het Hofhouse en het resultaat is uniek, met bijzondere details zoals giethars panelen met gebroken glas. CRHS heeft vanuit de Tenderfase met partijen het project verder doorontwikkeld en gemanaged tot aan de oplevering. Het Hofhouse is dagelijks geopend vanaf 7:30uur, echt de moeite waard om te gaan kijken.
EXKI UTRECHT
Heel mooi om onze opdrachtgevers te zien groeien, na Exki Den Haag en Exki Amsterdam is per 9 oktober jl. Exki Utrecht geopend. Exki is een Belgische franchiseformule met momenteel veel vestigingen in België en Frankrijk.

Met een vast team van aannemers en een gaaf ontwerp van de Vormklub is hier na een gedegen voorbereiding in een uiterst korte bouwtijd een zeer fraaie winkel neergezet.
CRHS heeft hiervoor het projectmanagement verzorgd, van afstemming met de verhuurder Klepierre, aanbestedingstraject, uitvoeringsbegeleiding t/m de oplevering. Het vervolg is alweer ingezet en de voorbereidingen voor Exki 4 wederom in Utrecht zijn in volle gang.
STAYOKAY UPGRADING
Inmiddels zijn de voorbereidende werkzaamheden gestart voor de renovatie van Stayokay Terschelling, Dordrecht-Biesbosch en Den Haag. CRHS verzorgt in opdracht van Stayokay en NJHC Beheer het project management voor de renovatie van deze locaties. Vorig jaar is de samenwerking tussen Stayokay en CRHS gestart met de kamer renovatie van Staykokay Haarlem en Stayokay Amsterdam Zeeburg.

CRHS is betrokken in het proces vanaf design ontwikkeling tot en met oplevering aan gebruiker.  Stayokay rolt een meerjarenplan uit waarbij de keten in een nieuw design wordt gegoten en het nog meer tegemoet komt aan de wens van haar gasten. Naast de vestigingen die CRHS onderhanden heeft wordt o.a. ook hard gewerkt aan Stayokay AmsterdamVondelpark, Amsterdam Zeeburg en Maastricht.

Het merendeel van het design wordt uitgevoerd door design studio Day en voor Dordrecht wordt het uitgevoerd door Architecten buro Apto. De renovaties van Terschellling, Dordrecht en Den Haag starten in Q4 2017 en oplevering is in 2018.
SYNGENTA ENKHUIZEN
CRHS heeft in februari 2017 de opdracht ontvangen van Syngenta Seeds voor de directievoering van het nieuwe Technology Centre. Syngenta werkt aan een totaal masterplan om de huidige site in Enkhuizen te laten voldoen aan alle nieuwe vereisten voor de business. De komende jaren wordt de site in Enkhuizen gefaseerd aangepakt, waarbij nauw samen gewerkt wordt met de ‘ongoing’ bedrijfsvoering. Syngenta Enkhuizen is gelegen in het zogenoemde ‘Seed Valley’ in Enkhuizen, meerdere zaadbedrijven hebben hier een prominente locatie. 

Het Technolgy Centre behelst een investering van ongeveer 17 miljoen euro en wordt uitgevoerd door 9 contractanten met een ieder zijn eigen specialistische ervaring. De directievoering wordt uitgevoerd door CRHS in samenwerking met KWA op het gebied van veiligheid en commissioning, AAB-nl als adviseur in de glas tuinbouw. Het project management wordt gedaan door de Engineering afdeling van Syngenta. Het Technolgy Centre is een onderzoekscentrum waarin kassen en groeikamers gebouwd worden, met als doel dat Syngenta marktleider in de branche van hoogwaardige groente zaden wordt.

Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen voor de oplevering en commissioning, waarbij het Technology Centre begin 2018 wordt opgeleverd. Voor CRHS is Gerhard Smeekes full time betrokken als directievoerder en wordt ondersteund door Remco Spigt op dit bijzondere project.
Bezoek onze website