(Dutch) Property.nl: C&R Hospitality Services opgericht!

Amsterdam 28-10-2013

 

Met ingang van vandaag heeft C&R Projects een uniek nieuwe project organisatie opgericht die is gespecialiseerd in Real Estate projecten in Hospitality Services,  C&R Hospitality Services, www.crhs.nl . Een groep Real Estate specialisten met vele jaren ervaring in de dynamische wereld van Hospitality waar operationele kennis van deze 24/7 organisaties essentieel is voor het succesvol managen van deze grote en ingrijpende investeringen. Maar al te vaak worden deze projecten vanaf het begin zwaar onderschat. Natuurlijk gaat het ook hier om gebouwen en techniek, maar het niet goed inschatten van de bijeffecten van je beslissingen heeft grote gevolgen in tijd, geld maar zeker ook imago.


En een beschadigd imago heeft een grote lange termijn impact op de business van de klant, aldus Remco Spigt, een van de oprichters en grondlegger van C&R Projects.


De mensen achter C&R Hospitality Services hebben gezamenlijk diverse grote projecten als persoonlijke referentie, waarbij ook vaak als team aan is gewerkt. Projecten in Nederland, Azie en Zuid Amerika, namen als Sofitel Legend The Grand Amsterdam, Pullman Cocagne Eindhoven, NH nhow Rotterdam en Sofitel So Bangkok spreken voor zichzelf.