Mama Kelly opent nieuw restaurant

Mama Kelly opent de deuren van een nieuw restaurant in het Olympisch Stadion in Amsterdam. CRHS heeft hiervoor van A tot Z in het projectmanagement voorzien. Mama Kelly huurt 1187 m² van het Bouwinvest Office Fund, dat eigenaar is van de commerciële ruimtes en de parkeergarage van het monumentale Olympisch Stadion.


Het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid werd speciaal voor de Spelen van 1928 ontworpen door architect Jan Wils. Het stadion stond ooit op de lijst om te slopen, maar werd in 2000 grondig gerenoveerd en is inmiddels een rijksmonument. 


Het is de tweede vestiging van Mama Kelly in Nederland, een restaurant dat lokaal bekend is om de kip en kreeft op het menu. In het voormalige ketelhuis van de Cabellerofabriek op De Binckhorst opende in 2015 het eerste restaurant. Mama Kelly is een initiatief van Rein en Willemien Rambaldo, Singha Witteman en Bas Bloemink. Rein Rambaldo is tevens eigenaar en creatieve director van De Horeca Fabriek, een interieurontwerp- en conceptbureau voor de horeca. Het ontwerp voor het restaurant in het Olympisch Stadion is ook van zijn hand.